Resultat ved søgning efter "frikadeller" i kategori Hovedretter : 265 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Danske frikadeller
Rør farsen først med salt og mel sejt. der efter1 æg, og det røres godt igennem, tilsæt de finthakkede løg og rør sej igen. tilsæt mælk, så farsen bliver formfast.
Dyp en spiseske i varmt vand, og form frikadellerne inden de kommes på...
se mere her
Kyllingefrikadeller
Kødet blandes med løg, mælk, salt, peber, æg, mel, presset hvidløg, hakket peberfrugt i små tern og hakket forårsløg.
Formes til frikadeller og steges i olie og flydende margarine 4-5 minutter på hver side.
se mere her
Frikadeller i ovn
Farsen røres sammen af kød, finthakket løg, æg, hvedemel, salt og peber.
Tilsæt mælk efter behov til en lind fars.
Læg bagepapir på en bageplade. Form frikadellerne vha. en spiseske dyppet i koldt vand, og læg dem på bagpapiret....
se mere her
Frikadeller Glutenfri
Æg, krydderier, hakket løg og mælk blandes.
Kødet tilsættes.
Derefter tilsættes hirseflager og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.
Steges i mælkefri margarine.
se mere her
Vildsvinefrikadeller
Baconskiverne skæres i små tern som steges let til det får lidt farve.
Tag op.
Dæmp varmen og svits hakkede løg let.
Bland fløde æg salt peber og merian.
Tilsæt det hakkede kød, bacon, løg og hvedemel og ælt det hele godt...
se mere her
Sønderjyske frikadeller
Bouillonterningen opløses i vandet.
Løget pilles og hakkes.
Alle ingredienser blandes godt sammen og stilles i køleskabet 30 minutter.
Steges i smør/margarine i ca. 4-5 min på hver side.
se mere her
Vildtfrikadeller
Kød, spæk og løg hakkes og røres med salt, peber, æg og hvedemel.
Mælk tilsættes lidt efter lidt til passende konsistens, som almindelige frikadeller.
Dyp en spiskeske i vamt vand, og form frikallerne inden de kommes på panden med let...
se mere her
Frikadeller med bagepulver
Løget blændes eller hakkes fint og blandes med kød, æg, bagepulver, salt og peber. Bouillonterningen opløses i det varme vand der afkøles og hældes i farsblandingen, det hele røres længe og grundig helst med mixer eller røremaskine....
se mere her
Sunde Frikadeller
Skræl og riv gulerødderne groft, put dem i en skål med de øvrige ingredienser, og bland farsen grundig.
Kan evt. spædes med mere mælk hvis den virker for tør.
Kom olie på en pande.
Form farsen til frikadeller med en ske, og steg ved...
se mere her
Dådyrfrikadeller
Farsen røres godt igennem og hviler ca. 1 time i køleskab.
Hvis den er for fast kommes mælk eller fløde i og omrøres.
Formes til frikadeller og steges som vanligt.
Serveringsforslag:
Kartofler eller kartoffelsalat
se mere her