Fyldte frikadeller
Indsendt : |
|
|
Kog rosenkålen i letsaltet vand 5-6 minutter og lad dem blive kolde.
Rør fars til frikadeller på vanlig vis og lad den hvile en times tid. Form farsen om e3n rosenkål til frikadeller og steg dem i gyldent fedtstof på panden. Giv kartoffelgratin eller råstegte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 4980 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne