Frikadeller Glutenfri

Frikadeller Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :
Frikadeller Glutenfri, billede 4 Frikadeller Glutenfri, billede 1 Frikadeller Glutenfri, billede 2 Frikadeller Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Hirseflager
   
Opskrift:
Æg, krydderier, hakket løg og mælk blandes. Kødet tilsættes. Derefter tilsættes hirseflager og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.

Steges i mælkefri margarine.





karakterer:
Opskriften er vist 72253 gange,
og udskrevet 948 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4827 (1149 kcal)
KJ pr. Pers. 1206 (287 kcal)
Vægt ialt 840 gram
Vægt pr. Pers. 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 574 KJ (136 kcal)
Protein 14.5 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-22 16:00:19
Prøv bare at putte løg,salt og peber i, ikke æg eller mælk kun de tre ting,jeg bruger aldrig æg,rasp,mel ovs