Lammefrikadeller (Fedtfattig)

Lammefrikadeller (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammefrikadeller (Fedtfattig), billede 4 Lammefrikadeller (Fedtfattig), billede 1 Lammefrikadeller (Fedtfattig), billede 2 Lammefrikadeller (Fedtfattig), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1 æg
2 spsk.hvedemel
½ dl.skummet- mini- eller letmælk
1 lilleløg
1 fedhvidløg
2 tsk.tørret rosmarin
 salt
 peber
1 spsk.rapsolie til stegning
 
Opskrift:
Rør lammekødet sammen med æg, hvedemel, mælk, finthakket løg, presset hvidløg, rosmarin, salt og peber. Farsen kan med fordel hvile i køleskabet ½ time før den formes til frikadeller.

Form farsen til ca. 15 frikadeller, som steges sprøde i olien på en pande ca 10 minutter.

Serveres med f.eks. kartoffelsalat, syltede agurker og gulerødder i fine stave.

Tips:

Hvidløg kan udelades





karakterer:
Opskriften er vist 33300 gange,
og udskrevet 1250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu