Lammefrikadeller (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør lammekødet sammen med æg, hvedemel, mælk, finthakket løg, presset hvidløg, rosmarin, salt og peber.
Farsen kan med fordel hvile i køleskabet ½ time før den formes til frikadeller.
Form farsen til ca. 15 frikadeller, som steges sprøde i olien på en pande ca 10 minutter. Serveres med f.eks. kartoffelsalat, syltede agurker og gulerødder i fine stave. Tips: Hvidløg kan udelades |
|
Opskriften er vist 33300 gange,
og udskrevet 1250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne