Oksefrikadeller og krydret bulgur
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : OJU Indsendt : Red : |
|
|
Oksefrikadeller: Knus spidskommen i en morter eller hak det. Rør kødet med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt spidskommen og de øvrige ingredienser og rør farsen godt. Stil den tildækket i køleskabet gerne 1 time.
form frikadellerne lidt store og sæt dem på en bageplade med bagepapir, ind i ovnen på varmluft 190gr i 40 min Krydret bulgur: Bring bouillon og juice i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt bulgur, løg, kanel og salt. Kog bulguren ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Kom aspargesstykkerne i en skål og hæld dem over med kogende vand. Lad aspargesene trække i ca. 1 min. og lad dem derefter dryppe af i en sigte. Vend asparges, abrikoser og persille i bulguren og smag til. Ved serveringen: Anret den krydrede bulgur i et stort varmt fad og læg frikadellerne herpå. Tips: Tip: Grønne asparges kan ersattes af forårsløg, sukkerærter eller squash - i mindre stykker, eller suppleres med. |
|
Opskriften er vist 7975 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne