Lottes frikadeller (nemme)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Denne opskrift er en gammel kokkeopskrift og faktisk super nem at huske.
Der står 1/4 del og der menes ikke decilitre, men 1/4 del, det vil sige: del farsen op i 4 lige store stykker og tag mel der svare til en af delene og det samme med hakkede løg, mælk eller vand. Så blandes det hele. Start med æg og løg, på denne måde sviger løgene ikke så meget i øjene, hvis man imens man hakker, hen af vejen, putter de hakkede løg i æggene og blander let. Derefter mel, krydderier og mælk eller vand og til sidst farsen. Er man modig kan man smage til, farsen skal smage salt og en smule af peber og løg. Fremgangsmåden skåner også hænderne, da det er hårdt for hænderne at røre i farsen hele vejen igennem opskriften. Dyp en ske i et glas varmt vand og form frikadellerne i hånden eller i skålen, steges til godt brune og til de føles faste når man trykker på dem. Tryk først på dem, når de er tørre ovenpå. Tips: De kan fryses og spises dagen efter kolde. Forholdene gør at man kan lave meget store mængder frikadeller og stadig få et godt resultat. Kan serveres med et utal af tilbehør. Prøv med Verdens bedste baconsauce og pasta, det er super lækkert. |
|
Opskriften er vist 10970 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne