Krydrede lamme-frikadeller med sommersalat
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Frikadeller:
Rør det hakkede lammekød sammen med æg, mel, løg, mælk, hvidløg, oregano, feta, oliven, soltørrede tomater og salt & peber som til frikadeller. Frikadellerne steges i lidt olie. Sommersalat: Yoghurten hældes i et klæde (eller kaffefilterposer) og sættes til afdrypning i en sigte ca. 2 timer. Tomaterne skæres i både, og kernerne fjernes. Bådene skæres i fine strimler. Agurken rives, drysses med salt og vrides fri for vand. Tomat, agurk og revet kinaradise kommes i yoghurten, der smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10242 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne