Pikant Frikadeller
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Marikka Hansen Indsendt : |
|
|
Rør farsen med flødeosten. Krydr evt. med salt, pepper og andet efter smag. Rør så 1 spsk rasp eller mel i. Lad blandingen stå i køleskab mindst en time før brug. Snit kartoflerne til hassleback. Smør dem i olivenolie og krydr med paprika, salt og herbes de provence (ikke en nødvendighed). Alt efter kartoflernes størrelse ca 45-60min i varmluft ved 200. Form farsen til frikadeller og kom på en pande. Steg frikadellerne til færdige. Lav en sovs, eller salat for et sundere alternativ.
Tips: Meget nem, let opskrift. Og hurtig, hvis altså du laver farsen og snitter kartoflerne på forhånd. |
|
Opskriften er vist 13656 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne