Kartoffelfrikadeller 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Mos den kogte bagekartoffel i en skål med en gaffel og bland de øvrige ingredienser i. Smag til med krydderier. Er "farsen" for våd, blandes evt. lidt mere havregryn i. Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på panden ved svag varme i 4-5 minutter på hver side.
Tips: Forslag til tilbehør: Flødebagte kartofler, taziki og bønnesalat med rødløg, cherrytomater og krydderurter. |
|
Opskriften er vist 8818 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne