Vildtfrikadeller
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Kilde : Team Tøs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød, spæk og løg hakkes og røres med salt, peber, æg og hvedemel.
Mælk tilsættes lidt efter lidt til passende konsistens, som almindelige frikadeller.
Dyp en spiskeske i vamt vand, og form frikallerne inden de kommes på panden med let brunet smør. steges ca. 4 min. på hver side, så de har fået en sprød skorpe. Sauce: Drys mel på panden og rør det ind i smørret, hæld bouillon og mælk i under omrøring lidt efter lidt, 4-5 dl. væde smag til med salt, peber og evt. ribsgele eller ribssaft. |
|
Opskriften er vist 82538 gange,
og udskrevet 2053 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne