Okse frikadeller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er Fryse egnet Indsendt af : M&M Indsendt : Red : |
|
|
Hak det halve løg i tern, tilsæt det hakkede løg til det hakkede kød i en skål, og rør rundt.
Tilsæt derefter ægget, og bland det godt sammen med det hakkede kød, og løg. Tilsæt derefter melet, lidt af gangen, bliv ved med at tilsæt mel, indtil farsen bliver fast. efter farsen er blevet fast, tilsættes der vand, indtil farsen bliver smidig og våd.( ikke klistret). Derefter røres den færdige fars godt sammen, og til sidst tilsættes der salt og peber efter smag. En stege pande varmes godt op, og margarinen smeltes derpå. Nu bruger man 1 spise ske til at forme frikadellen med, farsen skal dække hele skeeen, og så bruger man den anden hånd på samme tid, til at forme frikadellen med, man skal ligesom vende farsen et par gange i hånden, når frikadellen så har fået den rette form, skal den på panden, og sådan fortsætter man bare indtil der ikke er mere fars. Frikadellerne vendes et par gange hver især. De skal være på panden, i ca et kvarter på middel høj varme. |
|
Opskriften er vist 6849 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer M&M - 2010-01-28 11:32:41 mw,godt nok et nedtur sted du kommer fra... he he, klart den billigste måde at lave frikadeller på(med flæskefars), ikke nødvendigvis den rigtige....ha ha, men ja flæsk er en billig spise, men så må jeg jo hellere kalde dem for oksefars frikadeller.. ha ha...!!! mw - 2010-01-18 15:44:05 hmm der hvor jeg kommer fra er frikadeller lavet af flæskefars og oksefars bliver brugt til hakkebøffer...... ole - 2009-06-03 10:05:16 de er virkelig gode..! 007 - 2009-05-25 14:45:41 De bedste frikadeller jeg har smagt i lang tid. rigtig god opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne