Grill-frikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Pia Indsendt : |
|
|
champignonen hakket og kommes i det hakkede svinekød. Purløg klippes i små stykker, oregano, timian, rosmarin hakket fint og kommes i svinekødet. 2 spsk rasp blandes til sidst i svinekødet. Lad farsen stå i ca. 10 min. Derefter skal farsen formes til 8 lidt aflange frikadeller og en grill-pind stikkes i. Frikadellerne pensles til sidst med olien i blandet karry. Grilles
5 min på hver side. Tips: Server denne ret med en pastasalat lavet af pasta, sukkerærter, tomater, agurk, grønne asparges, gul peber frugt,og lidt italiensk dressing |
|
Opskriften er vist 14856 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne