Fars Frikadeller

Fars Frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kathrine

Indsendt :      Red :
Fars Frikadeller, billede 4 Fars Frikadeller, billede 1 Fars Frikadeller, billede 2 Fars Frikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
3 æg
1 løg finthakkede
 lidt vand
 lidt salt
 lidt peber
l50 g.hvedemel
150 g.rasp
 
Opskrift:
Blad det hele sammen i en skål, tilsæt vand efter behov. Lad det stå i ca 5-10 min så raspen kan suge lidt.

Dellerne steges 4-5 min på hver side i smør eller olie.





karakterer:
Opskriften er vist 132960 gange,
og udskrevet 3224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (83 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-22 19:20:02
Hej Aldrig har jeg dog smagt noget så klistret. Der er alt for meget mel og rasp Der blev spist 2 stk. Resten røg ud. 😝

  -   2014-09-03 12:59:06
Bruger altid havregryn i min deller - ingen mel tak.

  -   2013-11-14 17:56:52
Jeg lavede disse frikadeller og min kone forlod mig! Den værste lorteopskrift EVER!

  -   2012-01-30 21:03:21
LORTE FRIKADELLER ... Mel er ikke en idé i så stor en mængde..

  -   2012-01-04 16:50:03
Jeg synes de blev meget melede og klistrede, tror det er ALT for meget mel/rasp der er skrevet i opskriften!

  -   2011-12-13 19:11:59
Heej! Vi hedder det samme det er meget sjovt! Men det lyder mega godt og jeg har tænkt mig at prøve den! :)

  -   2010-11-15 11:52:13
prøv med lidt fløde og lidt timian i farsen og så godt med hakkede løg. men brug kun ca. 2 spsk mel og ingen æg eller rasp. plus self. salt og peber:) så blir de gode!

  -   2010-10-15 11:19:54
Alt, alt for meget mel og rasp - halvdelen kan gøre det - men gode til ovnstegning istedet for pandestegning bare put noget madolie eller margarine i farsen og steg dem i ovnen på bagepapir ved 175'C i varmtluftovn eller 210'C i alm. ovn.

  -   2010-09-09 11:13:55
Kan det virkelig passe at man skal bruge alt det mel og rasp??? Det tager da alt smagen.

  -   2010-08-05 17:47:13
Vi var meget skuffede. Raspen ødelægger kødsmagen

  -   2010-02-06 13:50:57
Hehe.. Vi kalder dem for kanonkuglerne. Så næste gang bliver det med meget mere væske i.

  -   2009-07-28 17:39:28
Blir de meget fedtede indeni? Jeg er mest til faste frikadeller nemlig....

  -   2009-05-18 17:08:11
Mille, du kan sagtense spise pasta til, det gør vi, børnene elsker det. Så bliver det lidt ligesom Lady og Vagabonden :0)

  -   2009-03-07 12:40:53
Kan man spise pasta til frikadeller?

  -   2009-01-14 14:49:17
Hvad er lidt salt om man må spørge? for sådan en som mig, kan det være fra 1tsk til 2 spsk:D og er det 150 mel?

  -   2009-01-12 21:14:08
er enig i med Egebjerg og leif de får en perfekt god smag og sprød skorpe, jeg har en svaghed for hvidløgen evt, komme en lille smule i mmmmm guf guf for gane og tunge ;-D

  -   2008-12-14 12:42:49
Johnsen Prøv en halv teske Allehånde i farsen det smager super godt det gjore min bestemor.

  -   2008-11-30 17:13:04
Hvorfor lige hakket svinekød hvofor ikk bare normalt hakket kød.......???

  -   2008-08-13 19:41:33
Meget bombastisk opskrift, men nu er det jo fars frikadeller og ik mors. vil nu kun ændre mel til kun rasp. eller super duper. hver sin smag... apropo dagens danmark og krydderier--- er ik enig. Er os til krydderier, meeeen nogen ting kan ikke krydres til moderne mad, men er god nok i sig selv.

  -   2008-06-23 23:42:04
det er gode gammeldags frikadeller somvores moe lavede dem, men i nutidens danmark er vi mere til krydderi, så derfor er der mange muligheder for hvad der er godt at tilsætte. jeg til sætter bla timian og revet gullerod hvilket også smager fortræffeligt god appetit

  -   2008-03-25 12:47:01
det er en rigtig god opskrift

  -   2008-02-28 13:04:20
Prøv med kun mel istedet for rasp og mel. Brug mælk istedet for vand! :)

  -   2007-12-04 10:37:25
Brug mælk i stedet for vand undlad evt:rasp kun mel steges til de bliver sprøde på begge sider.

  -   2007-08-27 10:30:07
Tilføj lidt revet muskatnød, så bliver smagen guddommelog