Geddefrikadeller
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefrikadeller:
Gedden gøres i stand og fileteres, ben og skind fjernes. Fiskekød, spæk og løg køres en gang igennem en kødhakkemaskine. Massen røres derefter grundigt med melet og de 4 æggeblommer tilsættes en ad gangen. Piskefløden røres i lidt efter lidt. Salt og peber kommes i. Æggehviderne piskes stive, og når farsen er rørt godt sammen, vendes hviderne forsigtigt i. Fiskefarsen steges ved svag varme som almindelige frikadeller. Kartoffelsalat: Løgene hakkes groft og kommes i smeltet smør. Løgene sauteres og må ikke brunes. Tilsæt derefter vand og salt og løgene koger møre under låg 15-20 minutter. De kogte skiveskårne kartofler, eddike, sukker og peber kommes i og varmer igennem ca. 10 minutter. Tilsøt creme fraiche og lad salaten "småsimre" til den opnår konsistens som let stuvning. Smag retten til så den er tilpas sur/sød. Fiskefrikadeller kan serveres som frokostret med hjemmelavet remoulade, eller som middagsret med utallige variationer. |
|
Opskriften er vist 24847 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne