Fiskefrikadeller med karry-relish
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : Red : |
|
|
hak fisken i en foodprocessor tilsæt æg
fløde og mel samt purløg salt og peber
blend igen og farsen er klar
vask kartoflerne skær dem i både og vend dem i olie salt og peber kom dem i en bradepande og bag dem i ovnen i 45 min ved 200 grader imens steges fiskefrikadeller på panden i smør og olie-5 minutter på hver side pas på med for høj varme for så bliver fiskefrikadellerne for mørke
bland kapers agurk karry cremefraiche mayonnaise citronsaft salt og peber og server denne karry-relish i en skål til fiskefrikadellerne og de råstegte kartofler |
|
Opskriften er vist 13100 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne