Tunfrikadeller (billig + fedtfattig)
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Annett Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartoflen på den grove side af jernet. Vrid det meste af vandet fra. Hak halvdelen af løget fint, og riv den anden halvdel groft. Vrid vandet fra. Bland kartoffel og løg og tilsæt lidt citronsaft samt salt og peber. Tilsæt ægget og bland det godt. Hæld vandet fra tunen og tryk forsigtig det meste vand fra. Rør let i tunen med en gaffel, så struktur og kødstykker bevares. Vend tunen i kartoffelblandingen. Pas på tunen ikke bliver mast.
Farsen formes til frikadeller (ca. 8 stk.) og steges på en pande i olie til de er gyldne på begge sider. Tips: Tilbehør (forslag): Salat med feta og oliven samt ris kogt med hvidløg, løg og tomat. |
|
Opskriften er vist 16151 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Nat - 2013-09-25 18:15:39 Meget lækre! rasmus - 2011-01-12 21:49:12 Man behøver ikke have mere bindingsmiddel, det vigtiste er bare at man presser dem godt sammen, så kan det sagtens lade sig gøre. Det smager dejligt;) ernæringsassistenten - 2011-01-12 12:22:20 man bliver nødt til at have et bindnings middel som mel, havregryn er ikke nok. ellers lyder den god :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne