Frikadeller 12
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
|
|
Kom det hakkede kød i en egnet skål. Riv løget ned i skålen. Tilsæt havregryn, mel, salt, peber og æg. Tilsæt mælken gradvis mens der røres grundigt. Farsen skal ikke være alt for lind.
Smelt smørret på en pande. Når det er gyldent er det klar til at stege i. Form farsen til 12 frikadeller med en spiseske. Læg dem på panden og saml lidt fedtstof op med skeen og hæld det over frikadellen hver gang. Vend frikadellerne flere gange under stegningen. Steges ca 10 min ved middel varme. Serveres med kogte kartofler, persillesovs og årstidens grøntsager. |
|
Opskriften er vist 7155 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ole simonsen - 2015-02-23 22:35:16 Jeg ser at jeg har glemt et æg i ingredienslisten. Beklager! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne