Solsikkefrikadeller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt : |
|
|
Mos tunfisken og små hak løget. Bland derefter alle ingredienser sammen til en jævn fars.
Form farsen med en olieret ske til små frikadeller, der steges i hed olie, ca. 2 minutter på hver side.
Spises med brune ris og masser af grøn salat. |
|
Opskriften er vist 8118 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Francker - 2014-07-15 20:39:24 De smager rigtig godt. Efter at have lavet dem kigger vi på opskriften igen, og synes det ser ud som om at der er gulerødder i på billedet også? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne