Frikadeller i ovn, fedtfattige
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Bouillonterningen opløses i det kogende vand.
Mælken hældes i for at køle det lidt ned. Kødet, de hakkede løg, hirseflager, hvedemel og æggehvider hældes i en skål og røres sammen. Bouillon/mælk tilsættes farsen lidt efter lidt under omrøring. Friskkværnet peber tilsættes med rund hånd og farsen smages til med lidt salt. Med en spiseske formes farsen til frikadeller, der placeres på en bagepapir beklædt bageplade. Sættes i ovnen ved 200 C i ca. ½ time til frikadellerne er lækre sprøde og gyldne. Tips: de resterende er gode til madpakken |
|
Opskriften er vist 18082 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-05-05 16:42:01 Hvis du kommer lidt revet gulerod og revne kartofler i også, så blir de ikke tørre... anonym - 2009-04-06 19:20:14 der er ikke noget i vejen med dine frikadeller, men gider ikke stege dem i ovn mere, de bliver frygtelig tørre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne