Balkanfrikadeller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Befri brødkrummerne for skorpen og blød den i vand. Bland det hakkede kød i en skål med brødet, ægget, den hakkede persille og det hakkede løg.
Tryk hvidløgsfeddet ud med salt i en morter eller mellem to spiseskeer. Kom det i farsen og rør godt rundt. Tilsæt salt og friskkværnet peber. På Balkan krydder man også tit med sukker ca. 1 tsk. Form otte aflange frikadeller af farsen og pensel dem med olivenolie før de sættes under grille ved god varme. Er der kun 1 grill i ovnen skal frikadellerne vendes og pensel da med olie igen. Afhængig af tykkelsen, vil stegetiden være ca. 10 min. kan serveres med røsti, rå løgringe sigtebrød og yoghurt smagt til med hvidløg og cayennepeber. |
|
Opskriften er vist 23410 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne