Kyllingefrikadeller 04
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene H, Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland farsen med løg og tilsæt herefter alle de andre ingridienser. Farsen røres godt sammen.
Sættes på køl i 30 - 60 min. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i 5 - 10 minutter ved middel varme. Tips: Serveres til sovs og kartofler eller en frisk pastasalat :-) |
|
Opskriften er vist 77019 gange,
og udskrevet 1096 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Tilli - 2014-02-27 17:22:08 De er mega gode PS lavede dem uden hvidløgspulver og persille Flemming - 2013-02-26 17:37:53 Overraskende gode, kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne