Majsfrikadeller
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Indsendt : |
|
|
Hak tunfisk og løg i småstykker og bland alle ingredienser sammen til en jævn fars.
Form farsen med en olieret ske til små frikadeller, der steges i hed olie ca. 2 min på hver side.
Spises med masser af grøn salat og brune ris.
|
|
Opskriften er vist 15255 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer whansen nz - 2007-02-22 04:10:11 er det majs paa daase eller majs kolpe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne