Spaghettirede med chorizofrikadeller i tomatsauce

Spaghettirede med chorizofrikadeller i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket kalve- og svinekød
75 g.chorizo i skiver
½ dl.rasp
1 finthakket skalotteløg
1 æg
½ dl.hakket persille
 salt
 peber
 olie til stegning
1 glasNapolitana tomatsauce fra Princip
400 g.spaghetti
 
Opskrift:
Rør kødet sammen med chorizo skåret i meget små tern, rasp, skalotteløg, æg og persille. Krydr farsenmed salt, og peber og lad den hvile 10 min.

Kog spaghettien i en stor gryde med letsaltet vand til den er al dente. Se anvisningen på pakken.

Form farsen til små frikadeller med en teske, ca. 24 stk og steg dem ved middel varme i ca. 6 min. ryst jævnligt panden så de forbliver runde. Hæld fedtet fra, tilsæt tomatsauce og lad det simre 2 min.

Servér på en rede af spaghetti og drys evt. med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 6850 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu