Græske frikadeller 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Nickie Jessen Indsendt : Red : |
|
|
Hæld det kogende vand over de soltørrede tomater, og lad dem trække i ca. 2min.
Lad tomaterne dryppe godt af i en sigte. Gem 2 spsk. af udblødningsvandet. Hak tomaterne fint. Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, hvidløg, rosmarin og peber i. Rør de hakkede tomater i farsen sammen med de 2 spsk. udblødningsvand. Smuldr salatternene og vend osten i farsen. Lad farsen trække tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Form farsen til ca. 20 små, aflange frikadeller. Lad olien blive varm i en pande. Steg frikadellerne på 3 sider ved jævn varme, ca 7 min. i alt, eller til de er gyldne og sprøde. Ved serveringen: Kom de græske frikadeller og kartoffelbådende i hver sin skål. Servér salaten drysset med salt og peber, sammen med cheasy A38 og salatternene. Tips: Smager også godt med hakkede sorte oliven. Giv gerne kommentar! |
|
Opskriften er vist 29768 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (101 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-02 13:35:12 Den her opskrift ligner lidt arlas opskrift:-) anonym - 2012-09-02 16:08:59 Martin - Nu prøver jeg med svinekød, men græske frikadeller er normalt med oksekød. Dette er den fordanskede version ;) Emilie - 2011-05-02 16:57:55 De smager himmelsk!!!!!!!!XDXDXDXD ELSKER DEM!!!!! Vil have dem hver dag:):):):):):):) Kim D - 2010-10-10 19:18:51 Rigtig god opskrift, frikadellerne for mig altid til at tænke tilbage på de græske øer. Man for helt løst til at pakke kufferten og finde passet frem igen:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne