Bedstefars Fiskefrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Bedstefar Indsendt : Red : |
|
|
Hak torsk, bacon, løg, gulerødder og den ene røde peber - groft hakket er bedst. Rør det hakkede sammen med rasp og æg. Tilpas hvedemel til konsistensen passer. Smag til med salt, peber chili og den tørrede dild.
Steges på panden i en smør olie blanding. Pyntes med citronskiver og strimler af rød peber lige inden serveringen. Tips: Du kan evt. bruge en lille pakke røget bacon i skiver. Fiskefrekadellerne er også meget velegnede til frokostbordet. Remouladesovs med chili og dertil nye kartoflerer godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 20220 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2022-11-22 17:38:21 Det er bare blevet en tilbagevendende ret her i huset. Jeg køber dog grov fiskefars, når det er på tilbud og ikke frisk fisk, men det virker godt. Også dejligt på rugbrød med remo. Tak for opskriften med masser af grønt! anonym - 2015-03-03 15:18:03 har bare hakket det hele i foodprocessoren, smages rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne