Sønderjyske frikadeller 04
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : H&B Indsendt : Red : |
|
|
Farsen blandes med de øvrige ingredienser.
Frikadellerne trilles i hånden og steges ca. 6 min. på hver side. Tips: De er bare go'e |
|
Opskriften er vist 24458 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer frede - 2021-02-22 17:22:11 Der SKAL altså også krydres med stødt allehånde! Og karry i sønderjyske frikadeller er no go! Og så gør det heller ikke noget at der bruges 2 æg K D - 2011-07-22 13:39:58 1 TSK. SALT er nok efter min smag. Pres 2- 3 fed hvidløg i farsen, det smager rigtig godt. tgad - 2010-02-17 12:45:02 husk at undlade at putte RÅT KØD I MUNDEN i disse tider! dummer du da trods alt så brug dog de uvaskede fingre du håndterede ægget med :) sønderjyde - 2007-05-01 15:58:25 Husk at smage på farsen inden stegning - så får man den rette smag! ikke nogen specielt - 2005-01-01 01:01:01 man skulle prøve at komme karry i! Det smager rigtig GODT! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne