Fiskefrikadeller 03
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : rolros Indsendt : Red : |
|
|
Torskefilet og løg hakkes en gang.
Farsen røres med de piskede æggehvider, mælk og olie til en passende konsistens. Krydres med salt, peber og stødt muskat og garam masala. Steges på en pande i halvt smør halv olivenolie. Serveres med nye danske kartofler, persillesovs eller smørsovs |
|
Opskriften er vist 11752 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne