Græske frikadeller på kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Bland skiver med salt, peber, oregano og flåede tomater.
Bred blandingen ud i et ovnfast fad og til det i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Læg raspen i blød i mælken i 10 minutter, og bland den med æg løg og fars. Form farsen til store frikadeller og læg dem på det halvstegte kartoffellag. Steg yderligere 1/2 time. Server en skål salat til. |
|
Opskriften er vist 24666 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mie - 2010-11-06 15:52:56 det smager ok ,men det man putter på kartoflerne smager en lillesmule mærkeligt. det er godt at prøve noget nyt:-) Proloise - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift, pas på med at kartoflerne ikke er for våde, for ellers kommer der for meget vand ved.. man kunne måske gøre det, at man tilføjer lidt fløde, for at give det en lidt mere cremet konsistens... :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne