Græske frikadeller på kartofler

Græske frikadeller på kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
ca. 1 kg.kartofler
1 dåseflåede tomater
 salt
 peber
1 tsk.oregano
500 g.fårefars
1 dl.rasp
2 dl.mælk
1 finthakket løg
1 æg
 
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Bland skiver med salt, peber, oregano og flåede tomater. Bred blandingen ud i et ovnfast fad og til det i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.

Læg raspen i blød i mælken i 10 minutter, og bland den med æg løg og fars. Form farsen til store frikadeller og læg dem på det halvstegte kartoffellag.

Steg yderligere 1/2 time.

Server en skål salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 24693 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-06 15:52:56
det smager ok ,men det man putter på kartoflerne smager en lillesmule mærkeligt. det er godt at prøve noget nyt:-)

  -   2005-01-01 01:01:01
God opskrift, pas på med at kartoflerne ikke er for våde, for ellers kommer der for meget vand ved.. man kunne måske gøre det, at man tilføjer lidt fløde, for at give det en lidt mere cremet konsistens... :)