Græske ovnstegte frikadeller i tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 126921 gange,
og udskrevet 3060 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (130 stemmer) |
|
Kommentarer birthe toft - 2020-08-03 18:18:25 kan de steges uden sovs anonym - 2017-12-31 17:07:56 frisk pasta er super godt......michael anonym - 2014-02-12 18:58:13 Pesto er rigtigt godt og komme i og en spsk rødvin giver ikke nok smag, en smule mere efter min mening ... Hilsen Kokken Katrine - 2012-07-11 14:24:03 Rigtig god ret, jeg vælger at koge det som kødboller i sovsen. Også med spagetti til, det kan klart anvefales. At de koger i sovsen er med til at give en rigtig god smag. Dalle - 2011-01-05 15:35:32 Hvad menes der med en halv liter bouillon? kan man købe det flydende eller er det en bouillon terning opløst i en halv liter vand eller hvordan? Helle - 2010-09-21 16:46:48 Det smagte rigtig godt! Ka anbefales ! Rebecca - 2010-02-21 20:02:23 Kan man lave disse frikadeller uden tomatsovsen og stege dem i olie paa en pande i stedet for? Martin - 2005-01-01 01:01:01 Ris er godt til. Det smager rigtig godt.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er der af tilbehør, ris, kartofler ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne