Indiske frikadeller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kødet røres med salt. tilsæt finthakket ingefær, evt. løg og de øvrige krydderier. Rør æggene i og lad farsen stå ca.20 min. Spæd evt. med lidt væske og steg frikadellerne i smør eller olie.
Serveres med løse ris og chutney. |
|
Opskriften er vist 28071 gange,
og udskrevet 688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-07-08 00:09:50 Hakket oksekød kan bruges, og sæt farsen på spyd og steg på panden. + måske flere krydderier hvidløg og paprika og evt. 1 tsk. carry som bliver "brændt af"inden det tilføres farsen.Masser af hvidløg, paprika m.v. Så smager den dejlig stærk uden at brænde. Server stegte agurker (skåret på langs og kernerne fjernet, salt og peber, og gerne også stegte peberfrugter og stegte tomater som danner saucen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne