Fetafrikadeller
Hovedingrediens : Oste - Feta Indsendt : Red : |
|
|
Skær fetaosten i små stykker, og kom dem i en stor skål. Mos dem evt. med en gaffel. Skær løg og peberfrugt i fine små terninger og kom dem i. Kom mel, æg og krydderi i, og rør det til en sammenhængende fars med mælken. Lad gerne det hele hvile i køleskabet i en times tid. Form farsen til frikadeller - steg dem evt. på blinispande i olie eller smør. Brug svag varme, så de ikke hænger i panden - regn med et par minutter på hver side. Husk at de er lidt svære at vende, så vær forsigtig.
|
|
Opskriften er vist 13460 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-05 16:50:02 der står ikke hvor meget fars og hvor meget mælk der skal i? Rikke - 2008-08-16 07:57:51 ...." og rør det til en sammenhængende fars med mælken" ?? Hvor meget mælk skal der i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne