Soy4Youfrikadeller med persillesauce
Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Tilberedning
Kartoflerne koges. Soy4you hældes i en skål med bouillon og trækker 5 minutter, hvorefter det drænes, så alt væsken trækker fra. Det blandes med løg, æg, hvider, havregryn, mel samt salt og peber, og lad det stå og trække lidt. Smør/olie varmes på panden og frikadellerne steges gyldne og lækre. Smørret smeltes i en gryde, melet tilsættes under omrøring og bouillon/mælk/fløde tilføjes løbende under stille opvarmning og omrøring. Når saucen er kogt igennem og har en god tykkelse, smages den til med salt og peber og hakket persille vendes i til sidst. Tips: Retten er uden kød - med et nyt produkt bestående af granuleret soja - et glimrende alternativ til kød. |
|
Opskriften er vist 1911 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne