Japanske risfrikadeller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Japan Indsendt : |
|
|
Kog risene. Derefter røres det hele sammen til en lind fars og steges som frikadeller.
Tilbehør: Smager dejligt med grøntsager. |
|
Opskriften er vist 33365 gange,
og udskrevet 1049 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Japanese woman - 2011-02-05 17:47:02 Må desværre komme med denne indvending..... Har intet med Japan at gøre. Emilie - 2010-09-19 13:10:56 Jeg brugte brune ris, tilføjede en gulerod, lidt spidskommen og peber, og måtte bruge lidt hvedemel for, at de kunne hænge ordentligt sammen, men det var måske kun nødvendigt, fordi jeg brugte brune ris, som ikke er så klæge. anonym - 2010-09-19 12:56:51 Frikadellerne er gode, men jeg puttede en gulerod, lidt peber og lidt spidskommen i, hvilket er rigtig godt i. Jeg blev dog nødt til at putte lidt hvedemel i også, da de havde lidt svært ved at hænge sammen uden. Stine - 2010-02-15 21:48:57 De her frikkedeller er både nemme og rigtig gode! De skal i hvertfald prøves! Bennar - 2009-09-19 17:42:48 Lavede dem af en rest ris fra dagen før.Kom lidt boullion i vandet. Blev super gode. Mina - 2008-12-21 12:30:17 det smager rigtigt godt...har lavet dem i skole sammen med mine tre andre veninder..Lækkert Mina - 2008-11-15 18:39:04 Det er rigtigt godt frikadeller Risi - 2007-05-05 00:34:20 kog evt risene i lidt boullion i stedet for rent vand.. det giver en del ekstra smag ;) -eller køm lidt bidder kød -ligemeget hvilket hvis man ikke er alt for vegansk- i også.. det smager super godt. i det hele taget, en opskrift med en mængde muligheder! (man ku sikkert også blande lidt spinatblade eller grøntsager i farsen? det må jeg prøve) Mikkeline Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 De Japanske risfrikadeller smager SUPER gode det skal i prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne