Fiskefrikadeller med squash og krydderurter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør fiskefarsen med hakkede krydderurter. Varm lidt smør og olie på en pande. Form med en ske til fiskefrikadeller. Steg dem gyldne på begge sider.
Snit squashen fint og rist den med hvidløg i lidt varm olivenolie. Krydr med salt og peber. Når de er gyldne tilsættes finthakket persille. Server til de gode "deller" evt med lidt frisk citron og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 32010 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer XeniaJensen - 2008-07-21 12:56:18 Fiskefrikadellerne bliver også gode hvis man i stedet for at lave squashen som tilbehør, river den og blander den i farsen sammen med presset hvidløg. Det er samtidig en god måde at få børn til at spise grønt på :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne