Kalkunfrikadeller med bagte tomater og gulerodssalat
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Vrid de revne kartofler for væde. Rør kalkunkødet med æg, kartofler, løg, hvidløg, timian, salt og peber. Lad farsen trække lidt. Sæt tomaterne på bagepapir, pensl med 1 tsk. olie og drys dem med timian, hvidløg, lidt salt og peber. Sæt dem i ovnen 15 min. Form 6 frikadeller af farsen og tryk dem let flade. Steg dem gyldne i 2 tsk. olie ved jævn varme, ca. 5 min. på hver side. Server frikadellerne og de halve bagte tomater med kartofler og gulerodssalat med kanel. Gulerodssalat med kanel: Skær gulerødderne i lange tynde strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Pisk citronsaft, olivenolie, sukker og hvidløg og smag til med kanel og cayenne. Stil salaten i køleskabet i mindst en time. |
|
Opskriften er vist 12080 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne