Græske frikadeller i tomatsovs med ris
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Sophie M. Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen til 200 grader.
Frikadeller: Hak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen med kødet og ægget. Form 16 aflange frikadeller og læg dem i et ovnfast fad. Tomatsovs: bland de hakkede tomater, det finthakkede løg, oksebouillon, oregano, hakket basilikum og balsamico vineddike sammen i en skål, rør rundt og hæld over frikadellerne. Sæt fadet i ovnen ved de 200 grader i 50 minutter og server med ris og evt. lidt salat. |
|
Opskriften er vist 10937 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne