Kalkunfrikadeller med grøntsager

Kalkunfrikadeller med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann-Britt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.bacon i tern
1000 g.kalkunbryst (eller 1 kg. hakket kalkun)
1 løg
1 grøn peber
0.5 rød peber
1 gulerod
2 fedhvidløg
3 æg
3 skiverhvidt brød (evt. toastbrød)
10 soltørrede tomater
1.5 dl.fetaost
2 tsk.oregano
2 tsk.basilikum
1 tsk.rosmarin
3 tsk.mexicansk krydderi (chilikrydderi)
3 tsk.salt
 Peber
 
Opskrift:
Hvis du bruger et helt kalkunbryst, så hak det i kødhakkeren/køkkenmaskinen med bacon - løg - peberfrugt - gulerod - brød og soltørrede tomater. Bagefter tilsættes krydderier og fetaost. Røres godt sammen og steges i lidt olie på panden. Hvis du vælger at købe kalkun der er hakket skal du hakke grøntsagerne helt fint inden de tilsætes kødet. Evt. i en minihakker.

Tips:

Tilbehør kan være: groft brød og pastasalat.





karakterer:
Opskriften er vist 8145 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu