Frikadeller i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : eg_71 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen røres sammen af kød, finthakket løg, æg, hvedemel, salt og peber.
Tilsæt mælk efter behov til en lind fars.
Læg bagepapir på en bageplade. Form frikadellerne vha. en spiseske dyppet i koldt vand, og læg dem på bagpapiret. Bag i ovnen i ca. 30 minutter på 200 grader alm. ovn eller 180 grader varmluft. Vendes efter ca. halvdelen af tiden. |
|
Opskriften er vist 218954 gange,
og udskrevet 1216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Madmor - 2021-12-09 17:31:50 Det her er en god go-to opskrift , tak for den. Jeg supplerer tit med (frosset) hakket persille, ca 2 - 3 spiseske fuld. Salt mængden er mellem 2 og 3 tsk, peber ca en halv teske fint malet. Jeg lægger derefter en spiseskefuld på en tallerken og smider den i mikroovnen , ca 1 min , så er det tilberedt og kan smages om noget skal justeres :-) Bruger desuden altid elektrisk piskeris til at røre det hele sammen, så nemt. Arne - 2020-09-13 17:26:53 Enkel opskrift. Elma sal - 2020-04-30 12:30:27 God opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne