Kalkunfrikadeller med sennep og tranebær
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt af : Kiki Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget fint og rør alle ingredienser sammen. Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem som almindelige frikadeller til de er gennemstegte.
Tips: Den søde smag fra tranebærrene og det stærke fra dijonsenneppen supplerer hinanden virkelig godt og frikadellerne smager fantastiske. Derudover er det meget nemt at lave. |
|
Opskriften er vist 6180 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig gode ... kom også lidt mælk i farsen - super opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne