Sennepsfrikadeller

Sennepsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olie
400 g.blandet hakket okse- og svinekød
1 spsk.rasp
2 spsk.mager kvark
1-2 spsk.ekstra stærk sennep
 salt
 peber
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Løgene hakkes fint. Olien opvarmes på en pande og løgene steges glasagtige og sættes til afkøling.
I en skål æltes løgene sammen med kød, rasp og kvark. Der krydres med salt, peber og sennep.
Af farsen formes 6 frikadeller.
2-3 spsk olie varmes op på en pande, og sennepsfrikadellerne brunes ved stærk varme. Skru ned for varmen og steg dem ved middel varme 6 minutter på hver side.

Tips:

Tilberedning: 30 min Pr. portion: 43 g protein, 48 g fedt, 7 g kulh. = 629 kcal (2636 kJ)





karakterer:
Opskriften er vist 4496 gange,
og udskrevet 109 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu