Sennepsfrikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Løgene hakkes fint. Olien opvarmes på en pande og løgene steges glasagtige og sættes til afkøling.
I en skål æltes løgene sammen med kød, rasp og kvark. Der krydres med salt, peber og sennep. Af farsen formes 6 frikadeller. 2-3 spsk olie varmes op på en pande, og sennepsfrikadellerne brunes ved stærk varme. Skru ned for varmen og steg dem ved middel varme 6 minutter på hver side. Tips: Tilberedning: 30 min Pr. portion: 43 g protein, 48 g fedt, 7 g kulh. = 629 kcal (2636 kJ) |
|
Opskriften er vist 4496 gange,
og udskrevet 109 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne