Fiskefrikadeller 04
Fryseegnet : Frikadellerne er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pasta:
Kog pastaen, som anvist på pakningen, mens frikadellerne steges, og saucen koges. Frikadeller: Form 12 frikadeller, og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i gyldent smør tilsat olie. Sauce: Svits løget i gyldent smør, uden at det tager farve. Kom tomater i, og lad det koge 3-4 minutter. Smag til med sukker, salt, peber og tørret basilikum. Servér fiskefrikadellerne med pastaen og den varme tomatsauce. Pynt evt. med frisk basilikum. Tips: Arbejdstid: 15 minutter tilberedningstid: 20 minutter |
|
Opskriften er vist 9513 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kræsen - 2012-01-13 18:33:57 Der er fad'me forskel på Fikse Frikadeller og Fiske Frikadeller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne