Frikadeller 10
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : tullis123 Indsendt : Red : |
|
|
læg det hakkede kød i en skål lav en fordybning i midten og kom alle dele undtagen væsken deri.
rør det hele godt sammen. rør derefter vandet/mælken i lidt efter ligttil farsen er passende lind. opvarm margarinen på panden til det netop er bruset af og blevet lysebrunt. form frikadellerne med en ske dyppett i den varme margarine. læg dem på panden først langs kanten. ryst lidt med panden få fedtstoffet ind under. vend frikadellerne med to redskaber når de er begyndt at blive brune. brun den anden side. dæmp varmen og lad frikadellerne stege 3-4 min. vend dem og steg dem færdige på 3-4 min. |
|
Opskriften er vist 5574 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne