Fiskefrikadeller med squash
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : XeniaJensen Indsendt : Red : |
|
|
Hak fisken med en stavblender, foodprocessor el. lig. Forhakket kan også bruges.
Rør fiskefarsen med hakkede krydderurter, fintrevet squash, æg, citronsaft, salt, peber, soja og karrypaste. Evt. revet ost. Sættes i køleskabet i mindst en halv time. Varm olie på en pande. Form med en ske til fiskefrikadeller. Steg dem gyldne på begge sider. Tips: Serveres evt. med kogte kartofler, gulerødder og hytteost-salat. |
|
Opskriften er vist 14549 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-25 23:30:34 En lidt speciel blanding af ting og sager, men smagte faktisk rigtig godt!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne