Mors fiskefrikadeller

Mors fiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jane fra Tejn

Indsendt :      Red :
Mors fiskefrikadeller, billede 4 Mors fiskefrikadeller, billede 1 Mors fiskefrikadeller, billede 2 Mors fiskefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
125 gram Spæk Røget
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
300 gram Kogte kolde kartofler
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hak torsk, spæk og løg i en maskine.

Rør det hele sammen med æg, rasp og hvedemel, moste kartofler og lidt fløde tilsættes til det får en passende konsistens. Krydderes med salt og peber.

Steges i margarine og olie til de er gyldne.

Tips:

Spises med persillesovs og nye kartofler.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 147688 gange,
og udskrevet 3283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9073 (2160 kcal)
KJ pr. Pers. 2268 (540 kcal)
Vægt ialt 1455 gram
Vægt pr. Pers. 363 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-18 15:39:31
super de bedste jeg nogensinde har smagt...

  -   2010-07-29 10:25:49
Jeg lavede lige en omgang fiskefrikadeller i går aftes, hvor jeg tilføjede nogle rejer jeg alligevel havde i fryseren. Desuden erstattede jeg spæk med en god olivenolie. Så hak fisk, rejer (eller laks) og løg. Sidst men ikke mindst tilsatte jeg en omgang persille direkte i farsen - rejerne, rødløg og persille giver god smag og en flottere farve.

  -   2009-04-20 19:44:48
Super gode fiskefrikadeller!! De bedste jeg har lavet til dato. Til det skal der et lille citat fra min 6-årige søn med: "De er herregode!" ;o)

  -   2005-01-01 01:01:01
de beste fiskefrikadeller jeg har lavet nogen gang jeg tilsatte 125g röget laks det var super