Mors fiskefrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jane fra Tejn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak torsk, spæk og løg i en maskine.
Rør det hele sammen med æg, rasp og hvedemel, moste kartofler og lidt fløde tilsættes til det får en passende konsistens. Krydderes med salt og peber. Steges i margarine og olie til de er gyldne. Tips: Spises med persillesovs og nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 147751 gange,
og udskrevet 3283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (39 stemmer) |
|
Kommentarer sønderborg - 2010-09-18 15:39:31 super de bedste jeg nogensinde har smagt... Troels Zacho - 2010-07-29 10:25:49 Jeg lavede lige en omgang fiskefrikadeller i går aftes, hvor jeg tilføjede nogle rejer jeg alligevel havde i fryseren. Desuden erstattede jeg spæk med en god olivenolie. Så hak fisk, rejer (eller laks) og løg. Sidst men ikke mindst tilsatte jeg en omgang persille direkte i farsen - rejerne, rødløg og persille giver god smag og en flottere farve. k_kallestrup - 2009-04-20 19:44:48 Super gode fiskefrikadeller!! De bedste jeg har lavet til dato. Til det skal der et lille citat fra min 6-årige søn med: "De er herregode!" ;o) akla49 - 2005-01-01 01:01:01 de beste fiskefrikadeller jeg har lavet nogen gang jeg tilsatte 125g röget laks det var super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne