Fiskefrikadeller med bacon
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : LL Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Anvend foodprocessor:
Hak løget, kom bacon og torsk i. Når kødet er grovhakket kommes mel, salt (obs. baconen salter), peber i. Kom derefter mælken i lidt af gangen imens det hele kører videre til fiskefarsen har en tyk lind konsistens.
Formes til frikadeller med en ske, og steges på panden ved middel varme, til de er brune og sprøde. |
|
Opskriften er vist 67438 gange,
og udskrevet 1368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2015-03-14 04:44:32 Sjovt hvor godt svin og fisk klæder hinanden anonym - 2012-07-26 19:05:33 jeg har som regl lavet med asp kartofler og persillesauce hilsen sønderjyden fra aabenraa lyn - 2012-01-30 21:37:08 det er sådan jeg altid har lavet dem, trode ikke at man kunne finde denne opskrift her, smiler... de er bare super, nu kommer jeg fra jylland, der spiser vi dem mad kartofler og brun sauce prøv det.... det er bare mums.... LL - 2011-10-08 16:59:12 Tips til Julie: Remoulade, kogte kartofler og smørdyp fra panden er nemt og godt, men du kan også servere hjemmelavede bådkartofler og tomatsalat, broccolisalat, råkost eller en skål god blandet salat m. gl.dags edikke-fløde dressing til. Julie - 2011-08-31 13:50:29 Er der nogle der har nogle gode tips til hvad jeg kan servere der til? :) Sofie G. - 2011-02-23 19:15:07 Havde aldrig prøvet at lave fiskefrikadeller selv, og så med bacon ? - lækre lækre lækre ! Det er nu en absolut en favoritopskrift hos os. Mie S. - 2010-12-12 00:19:50 Skønne fiskedeller !! Er glad for denne opskrift uden æg, da vi har ægallergi i familien, og næsten aldrig kan købe fiskefrikadeller hos fiskehandleren uden æg. anonym - 2010-11-08 13:24:13 06.11.10 og et æg Anna - 2010-09-11 16:27:25 Super lækre! Nu har jeg lavet dem flere gange og uanset hvilken type fisk jeg har brugt er de blevet gode. Har prøvet med sej, pangasius og torskeloins. Kommer ikke salt i, baconen er tilstrækkelig. Hvis fisken har været frossen kan den være mere væskefyldt, så hæld kun lidt mælk i ad gangen, da jeg har brugt forskellig mængde fra gang til gang. Børnene elsker dem ligesom vi andre - Uuuhmmm! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne