Frikadeller med stuvet spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Frikadeller:
Rør kødet sejt med salt – gerne 3-4 minutter. Rør de tørre ingredienser i kødet sammen med revet løg og æg. Rør væsken i lidt ad gangen, og lad farsen hvile i køleskab mindst 1/2 time. Form farsen til frikadeller, og brun dem på en varm pande med smør og olie - ca. 2 minutter på hver side. Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige - ca. 4 minutter på hver side. Frikadeller skal gennemsteges. Stuvet spinat: Optø den frosne spinat eller brug den friske (1000 g.), skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet. Læg spinaten i en gryde og damp væden væk. Rust mælk og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle minutter. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Server med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 159280 gange,
og udskrevet 9989 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer René H - 2013-01-26 15:46:27 i stedet for mælk kan man også bruge vand, så holder de sig bedre hvis de skal ligge lidt i køleskabet (madpakken) mælk bliver hurtigt sur. ellers en fantastisk ret. anonym - 2012-01-08 15:13:10 1000g spinat ..? Anette - 2009-01-07 20:32:17 Dejlig nem og billig ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne