Kalvefrikadeller med kartoffelmos og porre-timiansauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Frikadeller:
Hak løg og hvidløg. Skær cornichoner i små stykker og rør dem i kødet sammen med de øvrige ingredienser. Smelt smør på en pande og form frikadeller af farsen. Brun frikadellerne i ca. 2 min. på hver side, skru ned til middel varme og steg frikadellerne i ca. 4 min. på hver side til de er gennemstegte. Kartoffelmos: Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog kartoflerne i rigeligt vand til de er møre. Si kogevandet fra og gem det. Pisk kartoflerne med en håndmixer. Tilsæt kogende mælk og kogevand, indtil mosen har en lind konsistens. Smag kartoffelmosen til med muskatnød, salt og peber. Sauce: Skær porrerne i tynde ringe, skyl dem og lad dem afdryppe i en sigte. Svits porrer og timian i smørret til porrerne er bløde. Tilsæt honning og eddike og kog op. Tilsæt bouillon og kog i ca. 5 min. Rør maizena med tykmælk og rør det i saucen. Kog saucen i 3-5 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15865 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne