Frikadeller 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Røres med håndmixer. Rør farsen med det groft revne løg, tilsæt æggeblommerne og rør godt sammen ca. 2 min.
tilsæt derefter bouillonen. Så tilsættes mel til farsen er fast men stadig smidig (ikke for tør) sidst men ikke mindst røres salt og peber i. Lad farsen hvile i køleskabet ca. 30 min inden stegning. |
|
Opskriften er vist 160009 gange,
og udskrevet 2836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (78 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-20 16:38:51 Super lækre frikedeller kan klart anbefales😌 Mette S. - 2013-10-15 14:47:01 "D r dog ganske forfærdligt hvor lidt det tyder på du har at give dig til og et godt råd herfra - Få en hobby og lær at holde dig til det relevante ligesom nedestående" Jeg skulle godt nok læse din sætning et par gange for at den gav mening. Er det derfor du vælger at skide på grammatik og staveregler? For at være uforståelig? Fedt. anonym - 2012-07-22 12:44:30 Arno - D r dog ganske forfærdligt hvor lidt det tyder på du har at give dig til og et godt råd herfra - Få en hobby og lær at holde dig til det relevante ligesom nedestående :) En rigtig god "delle" som på det varmeste kan anbefales til den travle hverdag. Arno - 2012-07-04 14:27:06 Det er dog ganske forfærdeligt så dårligt I staver! anonym - 2011-10-27 18:35:24 lyder dejligt nemt, jg pljer at bruge en anden opskrift, men er spændt på hvordan det går md denne. Især fordi jg aldrig plejr at gå køkkent Conny - 2010-08-13 23:35:52 der skal okseboulion til hakket svinefars. Så misser man hele smagen af danske frikadeller som er bedst. anonym - 2010-03-20 18:06:25 En udemærket frikadelle kommer der ud af det.. nok ikke de mest inspirerende frikadeller, med de er okay. Ronaldo - 2010-03-20 17:21:09 Dette er nok den nemmeste og hurtigste frikadelle der kan laves velsmagende.. Den er god. den pæne - 2009-12-01 22:14:25 Det smagede ikke så godt som jeg troede!! som lars sagde er den lidt for kedelig til min smag, men kan man godt undlade bouillon. Line - 2009-10-12 10:27:27 Prøv at tilføre 300g sqouash, og så lidt ekstra mel/havregryn. Hvis man vil have det sundere kan man erstatte lidt af melen med havregryn. lars - 2005-01-01 01:01:01 ganske udmærket men lidt for kedlig til min smag.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne