Kalkunfrikadeller 02
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt af : Futten Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser kommes i en stor skål, og farsen blandes. Frikadellerne formes med en stor spiseske og steges på panden.
Tips: Frikadellerne er skarpere i smagen end traditionelle danske kalv/flæsk frikadeller. Udelades persillen ændres smagen temmelig meget og i mildere retning. De kan også laves mindre og serveres som kødboller i tomatsaucen i "Spaghetti Meatball" eller bollerne i karry saucen i "Ris og Karry". |
|
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne