Torskerogns frikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt af : rolros Indsendt : Red : |
|
|
Kog den friske rogn ca. 25 min. når den er køle af pil skindet af og mos det fin.
Blend løget med bouillon og lidt vand. Tilsæt Krydderier, æg, løg, og resten til farsen for en god og fast konsistens. Steg dem som alm. frikadeller i olie eller margarine. Tips: smag på farsen under hele processen, så det ikke bliver for stærkt eller uden smag. |
|
Opskriften er vist 13750 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne